New headquarters ANAS Molise 2017-10-02T08:26:13+00:00

Project Details

Categories:

New headquarters ANAS Molise

EXTERNAL WALL, FACADES

The new building was installed in an urban environment in the process of upgrading where we are facing the gradual replacement of the urban settlement pattern unplanned in recent decades. There are, in fact, in various structures with high-impact settlement of fact that characterize an urban oriented tertiary newly acquired. With this kind of location the customer has, thanks to the architectural project realized, the possibility of markedly connote their corporate image, also by virtue of better facilitation of access that the area provides for employees and the public. The External Wall proposed by Jendy Joss and choice for the application is a single self-supporting structural wall with the exception of some portions with inclined bed in double frame and variable thickness. Externally it applied a towel to protect the water in black background and directly above the tubular aluminum rivets for attaching to the fiber cement panels colored red and white.